Centrum Lab

Minőség- és információbiztonsági politika


A Centrum-Lab Kft. tevékenysége során több, mint 200 különféle laboratóriumi vizsgálatot végez. Társaságunk feladata diagnosztikai célú vizsgálatok végzése humán eredetû biológiai mintákból.

A Centrum-Lab Kft. vezetõsége ezúton nyilvánítja ki szándékát, hogy folyamatosan fejleszti a laboratóriumi ellátás színvonalát és adatbiztonságát, valamint célul tûzi ki, hogy a laboratórium betegei gyorsabb, udvariasabb kiszolgálásban részesüljenek kapcsolatuk során.

Társaságunk további célja, hogy az OEP finanszírozott ellátás mellett az egészségügyi magánszolgáltatók és a lakosság részére kényelmes, gyors, megbízható, magas színvonalú és kedvezõ térítésû szolgáltatást nyújtson.

Ezen céljaink elérése érdekében az alábbi feladatokat tûztük ki:

szolgáltatásaink minõségi színvonalának és adatbiztonságának folyamatos fejlesztését,
szolgáltatásaink számának növelését,
megrendelõinkkel való együttmûködés folyamatos fejlesztését, javítását,
egyéni páciens-igények kielégítésének folyamatos javítását,
a lakosság egészségnevelését

Céljaink elérését az ISO 9001:2015 és az ISO/IEC 27001:2013 alapú minõség- és az információbiztonsági irányítási rendszer bevezetésével kívánjuk támogatni, hogy ezzel is biztosítsuk céljaink megvalósulását, valamint a jól szabályozott mûködésünket.

A vezetõség elkötelezett a azon a kockázatok és lehetõségek meghatározására, és kezelésére, amelyek befolyásolják a szervezet stratégiáját, és az Integrált Irányítási rendszer mûködését.

Kiemelt figyelmet fordítunk a Centrum-Lab Kft. kezelésében levõ partnereink, pácienseink tulajdonát képezõ információk védelmére. Integrált minõség és információbiztonsági irányítási rendszerünk információvédelme kiterjed a pácienseink adataira, üzletviteli adatokra, üzleti partnerek és munkatársak adataira, kereskedelmi és egyedi fejlesztésû szoftverekre, alkalmazásokra, a használt irodákra, berendezésekre, informatikai rendszerekre (különbözõ hálózati rendszerek). Minõségirányítási és információbiztonsági elemzésekkel biztosítjuk az integrált irányítási rendszer hatékony mûködését, továbbá az információbiztonsági kockázatok kezelését úgy végezzük, hogy a maradványkockázat a szolgáltatások nyújtását, a szervezet mûködését ne befolyásolja károsan.

Ügyfeleink teljes körû elégedettségére törekszünk, ezért fontos célunk ügyfeleink, valamint a szervezet további érdekelt felei által támasztott szükségleteinek, igényeinek felderítése és kielégítése, megelégedettségük fokozása, ezáltal a lehetõ legjobban megfelelni elvárásaiknak. Vizsgáljuk cégünkkel és szolgáltatásainkkal való megelégedettségüket. Tudatosan javítjuk az ügyfeleink által észlelt minõség és biztonság minden összetevõjét: a szolgáltatásunk, a kiszolgálás minõségét és biztonságát és a cégünkrõl alkotott képet. Folyamatosan mérjük és értékeljük teljesítményünket, hasznosítjuk a tapasztalatokat.

Munkatársaink szakmai tudását képzésekkel, oktatásokkal állandóan fejlesztjük és elismerjük az eredményesen, biztonságtudatosan és jó minõségben dolgozó munkatársainkat. Mérjük és értékeljük munkatársaink elégedettségét, a fejlesztésekben figyelembe vesszük jobbító meglátásaikat.

 

Budapest, 2017. 11. 20.

Dr. Farkas Gábor
Ügyvezetõ igazgatóMenü

 Amennyiben 14 év alatti gyermekét szeretné vérvételre hozni,
minden esetben telefonos bejelentkezés szükséges!

 


 ÁLLÁSAJÁNLAT!

8 órás laborasszisztens kollégát keresünk
Munkavégzés helye: Bp. Mammut II.
A munkavégzéshez szükséges:
- laboratóriumi általános- vagy szakasszisztensi végzettség,
- laboratóriumi gyakorlat
Munkaidő: napi 8 óra (csúsztatott munkarendben 8-20 h)

8 órás segédasszisztens kollégát keresünk
Munkavégzés helye: Bp. Mammut II.
A munkavégzéshez szükséges:
- középiskolai végzettség,
- felhasználói szintű számítógépes ismeret
Munkaidő: napi 8 óra (csúsztatott munkarendben 8-20 h)

Vérvételes kollégákat keresünk
Munkavégzés helye: Bp. Mammut II.
A munkavégzéshez szükséges:
- egészségügyi szakképzettség,
- vérvételi/adminisztrációs gyakorlat
Munkaidő: napi 4/8 óra

4 órás takarító munkatársat keresünk
Munkavégzés: Bp. II. ker. Mammut II.
Munkaidő: 6-10 h

4/6/8 órás szállító kollégát keresünk
Munakavégzés helye: Budapest / Vidék
Munkaidő: 15h - 19h/10h-16h/9h-17h
A munkavégzéshez szükséges:

B Kategóriás jogosítvány
A szállítás személygépkocsival történik

Gyöngyösre keresünk 8 órás laborasszisztens kollégát.
A munkavégzéshez szükséges:

- laboratóriumi általános-, vagy szakasszisztensi végzettség
- laboratóriumi gyakorlat
- vérvételi gyakorlat
Munkaidő: 7-15 h
Gyöngyösre csak olyan munkavállalók jelentkezését várjuk, akik vállalni tudják a 24 órás ügyeletet is.


Az állásokra jelentkezni kizárólag fényképes, szakmai önéletrajzzal lehet a vanek.edna[kukac]centrumlab.hu e-mail címen.
Az e-mail tárgymezőben, kérnénk a megpályázott pozíció megjelölését, valamint szíveskedjenek csatolni a végzettséget igazoló okmányok másolatát és a motivációs levelet - melyben a fizetési igény is szerepel.


Vizsgálat kereső


Közösség

Tanúsítvány

Certop_MIR-IBIR_1-HU.jpg